? ??????????????Blue Abstract Spiral? ????? ?????? ???Rating: 4.1 (51 Ratings)??1 Grab Today. 9454 Total G
rabs. ??????Get the Code?? ?? ?????Steelers Super Fan? ????? ?????? ???Rating: 4.0 (171 Ratings)??1 Grab Today. 13602 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Instructio CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

My Physolophy

My Physolophy

Saturday, October 10, 2009

Aku ni memang jahat...

tapi aku taklah sebusuk hati macam orang-orang yang lain.memang aku tak baik tapi sekurang-kurangnya hidup aku ini tidak berada didalam kepura-puraan.aku sedia menerima segala teguran dan pandangan orang terhadap aku.jika pandangan itu membuatkan aku kearah kebaikkan,why not aku cuba berubah.cuma kebanyakkan orang yang mengenali aku sebagai rizauddin@ejal menganggap aku ini terlalu jahat dan jijik pada mereka.biarlah itu pandangan mereka semata-mata.yang penting mereka semua menjadi dendam aku yang aku ingin balas.tapi secara realitinya,mereka lebih jijik,kotor,busuk hati.pada realitinya,mereka semua tak pernah menghargai nilai persahabatan aku pada mereka semua.aku berkawan ikhlas tapi mereka semua itu mungkin merasakan diri itu terlalu beriman dan mulia.tapi sebaliknya,sungguh keji.dan pada cikgu-cikgu yang diluar sana exspecially to my teachers yang dulu tak suka tengok aku jadi anak murid mereka,fikirlah anda itu semakin matang so janganlah berperangai macam orang yang tak mempunyai pemikiran yang cukup waras.jangan menjadikan pekerjaan mulia sebgai guru sebagai batu loncatan untuk menjadi insan yang mahu dipandang mulia,yang hanya mahu mengejar harta dan menjadikan kemuliaan guru itu sebagai karier.tak mustahil guru-guru sekarang hanya bersandar sebagai guru yang keji.
dan kepada kawan-kawan aku yang disekolah menengah dahulu terutamanya ketika kau tingkatan 1 to 5,kebanyakkan daripada anda semua akan menghadapi aku juga sebab dendam aku tak pernah padam pada anda semua.tetapi ada juag yang merupakan teman terbaik aku tapi pembalsan aku sedang bermula.aku akan membunuh anda semua dalam keadaan yang cukup perlahan(bukan pembunuhan secara serius tapi pembunuhan emosi) sebab koarang semua harus diberikan pengajarn supaya anda semua dapat menghargai nilai diri orang lain.dan kepada cikgu-cikgu yang tak pernaha suka pada aku,aku tak kisah pun.sebab aku tahu klorang semua sekelumit tak memberi kesan pada kehidupan aku sebab korang x suka pada aku,aku akan seribu kali tak suka pada korang sampai mati.ingatlah aku bukan RIZAUDDIN MAHTAR yang korang kenal dan aku akan menjadi orang yang lebih baik dari korang semua...salam..

0 comments: